Palkinnot


Kokonaiskilpailun Pääpalkinnot

Vuoden kuvaaja Sipoossa -kilpailun pääpalkinnot ovat tässä!

 

Aktiivi- ja harrastajasarja: Docendon kirjapaketti ja Color-Kolmion huippulaadukas valokuvasuurennos. Luontokuvauksen käsikirja on päivitetty klassikkoteos, jossa maamme parhaat luontovalokuvaajat paljastavat salaisuutensa ja esittelevät parhaat otoksensa.
Kansainvälisesti menestyneen mainosvalokuvaajan ja -ohjaajan Lauri Laukkasen kirja Camp Creative – Luova valokuvaus ja kuvankäsittely on Suomen ensimmäinen kattava luovuutta, valokuvaamista ja luovaa kuvankäsittelyä käsittelevä teos. Se on käsikirja kaikille niille, jotka haluavat tutkia ja kehittää omaa luovuuttaan.
Kirjapaketin lisäksi palkintona jaetaan noin 60 euron arvoinen huippulaadukas Color-Kolmion toimittama kuvasuurennos. Suurennos on pohjustettu kapalevylle.

Lastensarja: Docendon kirjapaketti ja Color-Kolmion huippulaadukas valokuvasuurennos.
Luontokuvauksen käsikirja on päivitetty klassikkoteos, jossa maamme parhaat luontovalokuvaajat paljastavat salaisuutensa ja esittelevät parhaat otoksensa.
Hämmästyttävät hyönteiset – Amazing Insects tarjoaa uskomattomia otoksia ja ihmeteltävää kaikille luonnon ja luontokuvien ystäville. Kirjan pienimuotoisten tarinoiden ja ainutlaatuisten kuvien avulla lukija pääsee näkemään ja kokemaan hyönteismaailman ihmeitä. Oletko nähnyt pinkkiä heinäsirkkaa? Tiesitkö, kuinka kaunis on hyttysen siipi? Miten perhosen siivet taipuvat lentäessä?
Kirjapaketin lisäksi palkintona jaetaan noin 60 euron arvoinen huippulaadukas Color-Kolmion toimittama kuvasuurennos. Suurennos on pohjustettu kapalevylle.


Neljännen eli viimeisen osakilpailun voittajapalkinnot

30_50e lahjakortit

Neljännen osakilpailumme Syksy palkinnot:
Aktiivi- ja harrastajasarja: 50 euron Flex-lahjakortti Rajala Prowebstoreen. Lahjakortin voi käyttää myös osana useampaa maksutapaa.
Lastensarja: 30 euron Flex-lahjakortti Rajala Prowebstoreen. Lahjakortin voi käyttää myös osana useampaa maksutapaa.